You, the petitioner
Paardebloem03

Dag van de Kinderwens

1,864 signatures

Erkenning voor mensen met een moeilijk te realiseren Kinderwens, dat willen we graag bereiken!

Het is belangrijk voor zovelen, zowel stellen als alleenstaanden van welke geaardheid dan ook, pleegouders & adoptieouders.

Vind jij, net als wij dat er een Nationale Dag van de Kinderwens moet komen? Teken dit burgerinitiatief en deel ons bericht. Wij hebben 40.000 handtekeningen nodig om er een officiële dag van te maken!

Dank namens de initiatiefnemers, Kinderwensbloggers & Wishing a Wonder

Petition

We

als lotgenoten en oprichters van de website www.kinderwensbloggers.com en de facebookpagina Wishing a Wonder

 

observe

dat mensen die op een bijzondere of moeizame en kostbare manier hun kinderwens proberen te verwezenlijken een dag van erkenning verdienen. Denk aan adoptieouders, koppels met fertiliteitsproblemen, alleenstaanden en homostellen, die afhankelijk zijn van vruchtbaarheidsbehandelingen en ingewikkelde juridische constructies om ouder te mogen worden. Pleegouders en wensouders die nooit ouder werden en stilletjes van het toneel verdwijnen.

 

and request

dat er één dag per jaar speciale aandacht uitgaat naar mensen met een moeilijk te realiseren kinderwens. Een Dag van de Kinderwens, als blijk van waardering voor het doorstaan van zaken die de meeste van ons niet mee maken. De Dag van de Kinderwens helpt ons er bovendien aan herinneren dat een kindje krijgen niet als vanzelfsprekend beschouwd mag worden. Het is een dag waarop we alle mensen respecteren en steunen, met of zonder gezin.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2018-05-17 
Lead petitioner:
Patricia Klaassen en Melany Brunings 
Organisation:
Kinderwensbloggers & Wishing a Wonder 
Website:

History

Signatures